Personvernerklæring

Denne personvernerklæring gir informasjon om i hvilken grad Bilbyen Dekkhotell samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Selskapet er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler.

Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Under følger en oversikt over hvordan vi samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er:

Opplysninger du selv oppgir til oss

Når du bruker et skjema, vil du oppgi en del data som blir lagret hos oss. Disse opplysningene lagres i våre databaser, dette fordi vi skal kunne respondere på din kontaktforespørsel.

 

Når du registrerer deg som bruker hos oss eller kjøper varer og tjenester av oss må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn og kontaktinformasjon.

Opplysninger som samles inn gjennom bruk av nettsiden.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) som gjør at vårt nettsted kan kjenne igjen din datamaskin eller mobiltelefon. Vi bruker cookies for å f.eks. huske din påloggingsinformasjon og samle inn besøksstatistikk på våre nettsider. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser.

Lagringstid

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet.

Cookies (informasjonskapsler)

En «cookie», også kalt informasjonskapsel, er en tekstfil som lagres i nettleseren. Dette er standard internett-teknologi som benyttes på de fleste nettsteder i dag. Flertallet av nettlesere som Internet Explorer, Opera, Firefox, Safari og Chrome er innstilt til å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker at slik informasjon skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg/din bedrift. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@dekkhotellet.no Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Koppholen 5

4313 Sandnes

Åpningstider

Man - Fre 08:00 - 16:00