top of page

Om Bilbyen Dekkhotell

Bilbyen Dekkhotell på Forus er bilforhandlernes felles dekkhotell og betjener kunder for de største bilforretningene i Rogaland. Vi har siden 2006 vært et av landets største dekkhotell. Foretrukket i hele Stavanger, Sandnes & Jæren området. 

Ved booking av dekkhotell eller avbestilling av time, vennligst kontakt din forhandler.

Hvorfor dekkhotell?

Er du lei av tunge løft eller opptar hjulene dine verdifull plass i bod eller garasje? Sjekk inn dekkene dine på dekkhotell. På dekkhotell oppbevares dekkene dine den sesongen de ikke er i bruk og vi løser alle dine utfordringer med hjulskift og oppbevaring. Og best av alt, du mottar egen innkallelse og slipper kø og venting i forbindelse med hjulskift.

Riktig lagring forlenger levetiden

I tillegg til at det er praktisk og plassbesparende, tar vi oss av både ettersyn, kontroll og vedlikehold av dekkene den sesongen de ikke er i bruk. Når dekkene oppbevares og vedlikeholdes riktig holder de også lengre.

Dekkene er i profesjonelle hender

Vi utfører en grundig inspeksjon av dekkene når de ankommer vårt dekkhotell. Vi undersøker blant annet mønsterdybde og holdbarhetstid på dekkene, og sjekker lufttrykk. Dekkene blir montert og demontert av profesjonelle fagfolk, med riktig verktøy og moment, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien.

 

Dekkene blir forskriftsmessig kontrollert før hver sesong. Dersom noen av dekkene er slitt, trenger utskifting eller er blitt skadet, kontakter vi deg slik at de er klare til du skal ta dem i bruk! Hjulskift er selvsagt inkludert i prisen. Praktisk og enkelt for deg som kunde!​

Fordeler med dekkhotell

  • Du slipper å dra rundt på skitne og uhåndterlige hjul, og sparer deg for tunge løft.

  • Vi sørger for montering med riktig verktøy og moment.

  • Vi kontrollerer mønster og gummi kvalitet.

  • Du får reservert tid for hjulskift og sparer deg for den velkjente køen.

  • Bedre plass hjemme.

bottom of page